Hirdetés

Segítséget kaphat az új Fable fejlesztésében a Playground Games

|

A legújabb híresztelések szerint régi pajtásaik segíthetik ki a Fable munkálatai során a Playground Games csapatát.

Hirdetés

A júliusi Xbox Games Showcase során a Microsoft végre bejelentette azt a régióta pletykált játékot, amire évek óta vártak a széria rajongói: tényleg készül az új Fable, amelyet a korábban a Forza Horizon sorozatért felelős Playground Games szállít majd le nekünk. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy nem egyedül fognak dolgozni rajta. 

Erre lehet legalábbis következtetni abból, hogy Turn 10 Studios alkalmazásában álló Bill Geise LinkedIn oldalán immár az szerepelt, hogy a következő Forza mellett a Fable-ön is dolgozik. Geise 2004 óta tagja a Turn 10 Studios gárdájának, azóta minden egyes Forza epizód munkálataiból kivette a részét különböző pozíciókban. Nemrég saját Twitter-oldalának leírásában is feltűntette, hogy a Fable-ön dolgozik, de időközben ezek az információk mindkét oldalról eltűntek. Ez bizony nem lehet véletlen. 

Hirdetés

A Playground Games és a Turn 10 Studios közötti együttműködés egyáltalán nem újkeletű dolog, hiszen évek óta együtt egyengetik a Forza franchise sorsát. Értelemszerűen itt teljesen másfajta feladatok várnak rájuk, de nagyon reméljük, hogy a korábbi remek munkakapcsolat pozitívan hat majd az új Fable fejlesztésére is, és időben egy valóban kiváló, az elődökhöz méltó folytatást kaphatunk meg.

Azt sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy erre egészen pontosan mikor is kerülhet majd sor, az illetékesek egyelőre csak annyit jelentettek be, hogy az új Fable Xbox Series X/S konzolokra és Windows 10-es PC-kre érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)