Hirdetés

Segítsetek a Nemesys Games-nek, így Ti is nyerhettek!

|

A magyar Nemesys Games nyereményjátékot hirdet, melyben két teljes verziós játékhoz juthattok hozzá!

Hirdetés

Bizonyára hallottatok már a Fortix 2 nevű játékról, melyet a lelkes magyar fejlesztőcsapat, a Nemesys Games készített, és kimondottan élvezetesre sikerült.

Eme játékuk HTML5-ös verzióját nevezték be a Pokki 1UP játékfejlesztői versenybe, melynek hatalmas a tétje: a nyertes fejlesztőcsapat ugyanis nem kevesebb mint 30000 dollárt nyerhet, ráadásul ingyenesen kiutazhatnak a GDC 2012-re, ehhez azonban a Ti segítségetekre is szükség van. Annyit kell tennetek, hogy letöltitek a Fortix 2-t innen és játszotok vele, amennyit nem szégyelltek. Az a három játékos, aki a ranglistán az első három helyen szerepel a verseny lezárásakor, ingyen megkapja a Nemesys Fortix 2 és Ignite nevű játékának PC-s teljes verzióját. A verseny állását itt követhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)