Hirdetés

Segítsetek! Jusson tovább a Stargate: War Begins!!

|

A Stargate: War Begins egy magyarok által is készített Nexus: Jupiter Incident mod, amely versenyben áll az év modja címért.

Hirdetés

A nagy presztizsű MODDB szavazásán még lehet a játékra szavazni - segítsünk magyar barátainkon, akik maguk is lelkes Gamestar olvasók és a nemzetközi team tagjai.

SoulAssassino-nak átadom most a szót:

"Azért fordulok most hozzátok, mert szükségem lenne a Gamestar.hu stábjának és olvasóinak segítségére. Van a www.moddb.com-on egy Mod of the Year verseny, és ennek az első fordulója kb 5 órán belül lezárul. Szükségünk lenne még jónéhány szavazatra ahhoz, hogy továbbjuthassunk. Tudnátok esetleg egy hírrel, vagy akárhogy máshogy segíteni felhívni a magyar játékosok figyelmét a mi kis projektünkre?"

Igen, tudnánk:

Ezen a linken lehet szavazni a Stargate: War Beginsre

A "Nominate for Mod of the Year 2009" dobozban a játék leírása alatt. Hajrá!

A modról mintegy két éve részletesen írtunk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)