Hirdetés

Elveszett minden magyarul beszélő játék

|

Szerverhiba miatt a Magyarítások Portál napokig nem volt elérhető, az ott tárolt magyarítások jelentős része is megsemmisült. Segítség kell.

Hirdetés

A Magyarítások Portál egy teljes hétig nem volt elérhető, a csapat tagjai nemrég elmondták, hogy a háttérben a szerver meghibásodott merevlemezei állnak. Egyelőre dolgoznak az adatok helyreállításán, így még nem biztos, hogy minden menthetetlenül elveszett.

Az oldalról jelenleg egyetlen magyarítás sem elérhető, a csapat pedig a ti segítségeteket kérni azok helyreállításában. A Facebook oldalon már elindult a cserebere, de a csapat továbbra is gyűjti azokat a weboldalakat, ahol megtalálhatóak az elveszett magyarítások.

A helyreállított portál új külsőt is kapott, amelynek bevezetését már egy ideje tervezték, igaz, nem épp ebben a formában. Hamarosan az új, minden platformon kényelmesen olvasható oldal motorja is tökéletesen működik majd, így rövid időn belül minden funkció tökéletesen működni fog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)