Hirdetés

Segítsünk Nathan Fillionnak, hogy ő legyen Nathan Drake!

|

Nathan Fillion annyira szeretne az Uncharted film főszerepébe kerülni, hogy a játékosok és rajongói támogatását kéri.

Hirdetés

Twitteren közzétett bejegyzésében található egy link, mely egy hírhez vezet, aminek kommentjeinél lehet kifejezni, mennyire gondoljuk, hogy Nathan szerepét Nathan játssza. Ami már magában is poén.

Mint azt megtudtuk korábban, az Uncharted: Drake's Fortune film rendezői székébe David O. Russell került, aki emiatt a film miatt felmondott a Pride and Prejudice and Zombies megfilmesítésével. A producerek is biztosak, Avi Arad-ot, Charles Roven-t és Alex Gartner-t éri a megtiszteltetés. Szóval, ha úgy hiszitek Nathan Fillion képes lenne úgy megszemélyesíteni Nathan Drake-et, hogy az ne legyen kudarc, akkor adjatok hangot véleményeteknek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)