Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - egy mod lehetővé teszi, hogy csak a bossokkal kelljen harcolnunk

|

Nem kell a kisebb ellenfelekkel bajlódnunk, ha egy jó kis bossharcra vágyunk.

Hirdetés

A Sekiro PC-s változatához sorra érkeznek a modok, amik csavarnak egy kicsit az egyébként is eseménydús játékmeneten.  Ha ti például nem fárasztanátok magatokat a pályaszerte csellengő szimpla ellenfelekkel, hanem egyből a nagyobb összecsapásokhoz ugranátok (mert mondjuk valamiért hiányzik a fájdalom az életetekből), akkor már erre is megvan a lehetőségetek a Boss Rush modnak köszönhetően.

Hirdetés

TheFifthMatt nevű moddernek hála egyszerűen, a központi templomban tudjátok kiválasztani, hogy a játék melyik fő ellenlábasát szeretnétek legyűrni, ezután pedig Wolf egyből arra a területre teleportál. A mod eltávolít minden kisebb ellenfelet és átvezetőt, hogy tényleg csak a harcra koncentrálhassunk. Ebben a videóban megnézhetitek, hogy hogy szuperál a dolog:


Ti kipróbáljátok a modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)