Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - egy toronyház méreteivel bíró kígyót villant az új trailer

|

Újabb bosst villantott meg a legfrissebb előzetes - legalábbis nagyon reméljük, hogy meg is küzdhetünk majd ezzel a szörnyeteggel.

Hirdetés

Ofidiofóbiának nevezik a kígyóktól való félelmet. Erre csak azért térek ki, mert ha esetleg titeket is ilyen ösztönös viszolygás gyötör, akkor semmiképp se indítsátok el az alábbi videót. 

Hirdetés

A Sekiro: Shadows Die Twice legújabb előzetesében ugyanis egy óriási kígyó kapta a főszerepet. Nyúlfarknyi kedvcsinálóról van csak szó, úgyhogy arra azért ne számítsatok, hogy mélyebb bepillantást nyerhetünk a méretes jószág elleni konkrét harcba, de arra azért tökéletesen elég a videó, hogy ránk hozza a frászt. 

Nem kell már sokáig várnunk a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenésére, a játék március 22-én fog megérkezni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)