Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - modokkal teszik szórakoztatóbbá a death screent

|

Egy idő után már unalmassá kezd válni az a bizonyos írásjel.

Hirdetés

Egy srác ugyan kevesebb mint egy óra alatt végigvitte, de a legtöbb játékos számára rengeteg kemény kihívást és szenvedős játékórát garantál a From Software legújabb műve, a Sekiro: Shadows Die Twice.

Hirdetés

Néhány játékos már annyiszor látta felvillanni a Death szót és a hozzá tartozó vörös kandzsit, hogy ötletes modokkal cserélték az írásjelet és a feliratot. Az egyszerűbb "noob" felirattól kezdve betehetjük a nevetés japán szimbólumát, egy kérdőjelet, vagy éppen Hidetaka Miyazaki, a fejlesztőcsapat vezetőjének mosolygó arcát. Néhány ötletesebb alkotást az alábbi galériában láthattok.

A különböző modok közül a Nexus Mods oldalán tudtok válogatni erre a linkre kattintva. Nektek hogy tetszik a Sekiro: Shadows Die Twice, már sikerült a végére érnetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)