Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - feloldható a 60 fps-es korlátozás

|

Egy játékos megoldotta, hogy akinek elég erős a gépe, még simább képet láthasson.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy konzolokon még néha a 30 fps sincs meg, jelentős ugrás a PC-s 60-as sebesség, de tudjuk, hogy van, akinek ez sem elég. És ha már összerakott egy olyan PC-t, ami többre is képes, nem is szabad ennyivel beérni.

Hirdetés

Modderek a hétvégén nekiálltak a játék piszkálgatásának. Egyikük, jackfuste készített egy csomagot, mely feloldja a korlátot, és akár 100 fps is elérhető vele. Használatához a sekiro.exe-t ki kell csomagolni a Steamless-szel, majd futtatni a patchert. Bármilyen nehézség esetén érdemes a linkelt fórumot böngészni, és bár nagy problémát nem tudtok ezzel okozni, csak saját felelősségre ajánljuk a fájlok piszkálgatását.

Nálatok jól fut a Sekiro?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)