Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - megjött az első olyan mod, amivel a karakterek ledobják a textilt

|

Előbb vagy utóbb minden játékot megtalálnak olyan modderek, akiket heveny rosszullét kerülget bármiféle ruhanemű láttán, és ezt az életszemléletet bizony az adott címbe is át akarják ültetni.

Hirdetés

Egy ApolloHoo nevű modder fáradságos munkájának köszönhetően elérhetővé vált az első olyan Sekiro: Shadows Die Twice mod, ami a Rudas fürdő kötényes napjainak hangulatát idézi meg, azaz a telepítést követően lekerül a ruha a szereplőkről. 

Hirdetés

Ahhoz, hogy a dolog működjön, Apollo csalt egy kicsit, és a Dark Souls 3 ruhátlan 3D modelljeit használta fel. Ha kicsit jobban megnézitek a képeket, akkor látszik is, hogy a nyakak vonalában hol kezdődnek a "kölcsönzött textúrák". Szerencsére, mivel mindkettő a From Software eszköztárával készült, a modellek viszonylag békésen megférnek egymás mellett, vagyis alatt.

A kendőzetlen bájak rajongóinak viszont nem lehet teljesen felhőtlen az örömre: a modellek itt-ott hiányosak, Wolf karakterén pedig bizony még mindig van alsónemű. Ha valaki így is fel szeretné tenni a cuccot (nyugi, nem szólunk róla senkinek), az itt megtalálja a fájlokat, és a telepítéshez szükséges leírást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)