Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - az egyik streamer bongókkal vitte végig

|

Ó igen, kezdődnek a fura kontrollerekkel történő végigjátszások.

Hirdetés

Kíváncsian megnéznék egy statisztikát arról, hogy mennyien használták Guitar Hero-hoz a Guitar Hero kontrollereket, és mennyien használták From Software játékokhoz azokat. Szerintem senki sem hitte volna, hogy a ritmusjátékok aranykora után ennyire hasznosak lesznek még ezek a cuccok.

Hirdetés

Minden From Software cucc megjelenése után előkerülnek a műanyag gitárok, a Rock Band dobok és a....krumplik, hogy a kemény srácok azokon játsszák végig a Dark Souls részeket és társaikat.

Ugyan most nem pengetős hangszerről van szó, de a megoldás nagyon hasonló. ATwerkingYoshi (aki egyébként egy játékfejlesztő nappal, és hobbi streamer éjszaka) Donkey Kong bongókon játszotta végig a Sekiro: Shadows Die Twice egészét. Viszonylag hamar kiderült, hogy a bongók érzékenyebbek, mint elsőre gondolnánk, így viszonylag könnyen be lehetett állítani, hogy normál kontrollerekként funkcionáljanak.

Aki kíváncsi a setup titkára, az lapozza végig Yoshi Imgur albumát, ahol részletekbe menően elmagyarázta a megoldás működését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)