Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - már a megjelenés előtt feltörték

|

Nem használt a játék Denuvót, a várható eredmény nem maradt el.

Hirdetés

Ugyanaz a forgatókönyv zajlott le, mint nem is olyan régen a Jump Force esetében: már a játék megjelenése előtt feltörték a Sekiro: Shadows Die Twice-t. 

Hirdetés

A Sekiro: Shadows Die Twice csak a mai napon, azaz március 22-én jelent meg, sőt a kiadó korábban azt kommunikálta, hogy a megjelenés napja előtt még tesztkódokat sem fognak kiküldeni, de ez végül némileg változott, hiszen a legnagyobb oldalak tegnap már tesztekkel jelentkeztek. Ezzel párhuzamosan azonban a már a törés is megjött a Sekiróhoz. Nyilván nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy azért törték fel egy nappal a hivatalos megjelenés előtt a Sekiro: Shadows Die Twice-t, mert a játék nem kapott Denuvo védelmet. Az is egyértelműen látszik, hogy most már a legújabb Denuvóval felvértezett címek sem bírják sokáig. De azért legalább az első pár napban még tartani szokta magát a védelmi rendszer, és azt ugyebár tudjuk jól, hogy a játékeladások szempontjából ezek a legfontosabb napok. 

Én személy szerint ezúton szeretném megragadni a lehetőséget arra, hogy biztassalak benneteket: a FromSoftware új játéka bőven megéri az árát. Csak ma fogtam neki a tesztelésnek, de eddig minden pillanata egy apró kis csoda. Teljesen más, mint a korábbi Soulsborne címek, de éppen ezért pont annyira új, annyira ismeretlen és annyira izgalmas lesz, mint mikor először ugrottatok neki életetek első FromSoftware címének. Ha érdekel benneteket a Sekiro: Shadows Die Twice, akkor bátran csapjatok le rá, érjen el olyan eladási mutatókat, amelyek fényében bőven számíthatunk még a jövőben is FromSoftware játékokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)