Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - egy modnak hála a GTA: San Andreas főszereplőjeként is játszhatjuk

|

CJ és Big Smoke egy igen távoli banda területére tévedtek.

Hirdetés

Elképesztő mennyiségű mod érkezik a FromSoftware legújabb játékához, amik között akad olyan, ami a játékmenetet alakítja át (például a Bloodborne harcrendszerét implementálja a játékba vagy lehetővé teszi, hogy csak a bossokkal kelljen megküzdenünk), de vannak olyan agyamentek is, amelyekkel Krillin vagy Thomas, a gőzmozdony is a Sekiro világának részeivé válhatnak.

Hirdetés

Egyértelműen az utóbbi kategóriába esik a legújabb mod is, ami a GTA: San Andreas ikonikus karaktereit, CJ-t és Big Smoke-ot varázsolja a játékba. A CJ mod a főszereplő Wolf textúráit cseréli le, míg Big Smoke Genichiro Ashina helyét veszi át, így sok év után újra megvalósulhat a két karakter közötti leszámolás:

Már a fenti videó vizualitása is több mint abszurd, de a San Andreasból kivágott beszólásokkal válik igazán teljessé a mod. Mi egy kicsit még mindig a hatása alatt vagyunk. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)