Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - kivágott tartalmakra bukkant egy játékos

|

Például olyan szövegek is előkerültek a játék fájljaiból, amiket végül kihagytak a végleges verzióból.

Hirdetés

Lance McDonald már több From Software-es játékban is talált olyan apróságokat, amelyek a fejlesztés egy korai szakaszából származtak, de nem kaptak helyet a kész alkotásban. A Dark Souls és a Bloodborne után pedig most a Sekiro: Shadows Die Twice kapcsán is előkerült pár ilyen érdekesség.

Hirdetés

A Dragonrot nevű betegség több játékbeli karaktert is megfertőz a kaland során, de szerencsére egy Recovery Charm segítségével egyszerre meggyógyíthatunk mindenkit. Azonban úgy tűnik, hogy ezt eredetileg nem ilyenre tervezték a fejlesztők, ugyanis McDonald olyan apróságokat talált, amikkel egyenként gyógyíthattuk volna meg a szereplőket.

A Dragonrot Pelletek kiosztása lassú folyamatnak tűnik, de közben új szövegek is elhangzanak, sőt Dogennel még többet társaloghatunk, így érdemes lehet egy pillantást vetni a kivágott tartalmakat bemutató videóra.

Szerintetek jobb lett volna, ha így gyógyíthatjuk a Dragonrotot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)