Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - egy moddal a Dragon Ball Krillinjét is irányíthajtuk

|

Ha valaki úgy érezné, hogy az anime kopasz harcosa tökéletesen beleillik a From Software játékába, akkor ezt a modot neki találták ki.

Hirdetés

Alapjáraton is remek játék lett a márciusban debütált Sekiro: Shadow Die Twice, de természetesen már erre is rászabadultak a modderek, és sok érdekes, valamint furcsa alkotást raktak össze hozzá. A most következő cucc inkább az utóbbi kategóriába sorolható.

Hirdetés

Huckleberrypie-nak köszönhetően ugyanis mostantól kezdve Krillinnel is játszhatunk a Sekiróban. Krillin modellje a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3-ból származik, de szimplán csak lecseréli az eredeti karakter kinézetét, így sajnos nem vethetünk be harc közben mindenféle speckó mozdulatot, marad a kardozás.

Ha esetleg vinnétek egy kis Dragon Ball Z-hangulatot a játékba, akkor innen tölthetitek le a modot, itt pedig a használatához szükséges Sekiro Mod Engine-t szerezhetitek be.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)