Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - megvan, mikor nézhetünk szembe a kihívásokkal

|

A From Software következő játékának megjelenési dátuma mellett azt is megtudhattuk, milyen lesz a gyűjtői kiadás.

Hirdetés

Ezúttal - némi meglepetésre - az Activisionnel állt össze a From, hogy egy újabb, igazságosan nehéz játékot dobjon piacra.

Hirdetés

A gamescom 2018 során kiderült, hogy a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok egyaránt 2019. március 22-étől játszhatnak, ami ugyan nincs közel, de így bőven marad idejük eldönteni, szeretnék-e a gyűjtői kiadást. Ebben a játék mellett egy 7"-es shinobi nindzsa szobra, egy fémtok, egy művészeti album, egy térkép, pár érmereplika, illetve digitálisan a betétdalok találhatók meg.

Megtudtuk azt is, hogy a főszereplő által használt protézisek átalakíthatók lesznek. A gamescomon kipróbálható a játék, mi is megyünk vele egy kört, és elmondjuk, szerintünk milyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)