Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - PC-n tolod? Csinálj biztonsági mentést!

|

Az a helyzet ugyanis, hogy többen is arra panaszkodnak, hogy egyszerűen tönkrement a mentett állásuk.

Hirdetés

A Sekiro: Shadows Die Twice is hozta a From Software-től elvárt szintet, hiszen a srácok ismét egy kihívásokkal teli, izgalmas kalandot tettek le az asztalra. Most azonban egy rejtélyes probléma miatt veszélyben lehetnek a játékban eddig elért dolgaink.

Hirdetés

Többek között Steamen és Redditen is arra panaszkodtak néhányan, hogy egész egyszerűen tönkrementek a PC-s mentéseik. A beszámolók alapján egy kék halál vagy akár egy sima crash után is előfordulhat a dolog, ráadásul jó eséllyel a felhőben tárolt adatokkal is ugyanez a helyzet, tehát most tényleg nem árthat másolatot készíteni.

A fejlesztők egyelőre még nem kommentálták az ügyet, de remélhetőleg hamarosan előállnak egy megoldással, mert tényleg frusztráló lehet, ha több tíz órányi kalandozás után elölről kéne kezdeni az egészet egy hiba miatt.

Ti találkoztatok már ezzel a problémával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)