Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - mi a helyzet a mikrotranzakciókkal?

|

A stúdió szóvivője tisztázta, hogy költhetünk-e pénzt a FromSoftware új játékban.

Hirdetés

Csirkének a gamescomon lehetősége volt kipróbálni a FromSoftware fejlesztőinek újdonságát, a Sekiro: Shadows Die Twice-t, amely cseppet sem könnyebb, mint a csapat által készített Dark Souls széria, ráadásul a területe a Dark Souls III és a Bloodborne játékokéval vetekszik. 

Hirdetés

Egyre ígéretesebben fest ez a játék, azonban sok játékos szemöldöke kúszott fel a homlokáig, amikor az angol PlayStation Store-ban azt olvasták a projekt adatlapján, hogy az in-game vásárlás opcionális lesz. Az Activisionnal dolgozó Step 3 PR-stúdió szóvivője, Wiebke Valentine gyorsan igyekezett tisztázni a dolgot és a COGconnectednek nyilatkozva elmondta: nem terveznek mikrotranzakciókat a Sekiro: Shadows Die Twice-ba. Az információk szerint az áruházban felbukkant szöveg csupán egy hiba folytán kerülhetett ki, amit igyekeznek orvosolni.

A Sekiro: Shadows Die Twice megjelenése 2019. március 22-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Titeket zavarnának a mikrotranzakciók a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)