Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - itt egy mod, amivel könnyebbé tehetjük a játékot

|

Ezzel az apró kiegészítéssel belenyúlhatunk egy picit a játék működésébe, és így egyszerűbbé tehetjük a kalandot.

Hirdetés

Elég hamar a játékosok új kedvencévé vált a Sekiro: Shadows Die Twice, ami amellett, hogy remekül fen van építve, elég komolyan meg is izzaszthatja az önjelölt kalandorokat. Azonban most itt egy nem hivatalos megoldás, amivel sokkal egyszerűbbé tehetjük a From Software alkotását.

Hirdetés

Az uberhalit által összetákolt mod alapvetően a játék technikai oldalával kapcsolatban változtat meg ezt-azt, hiszen többek között feloldja az fps korlátot, és a segítségével egyedi felbontást állíthatunk be, így a 21:9-es képarányhoz is találhatunk megfelelő beállítást. Azonban a pakk feltelepítésével lehetőségünk nyílik arra is, hogy megváltoztassuk a játék világának, valamint karakterünknek a sebességét. Így például lelassíthatjuk a bossok mozgását, és sokkal könnyebben csaphatunk oda nekik.

Ha szükségesnek érzitek a segítséget vagy csak kíváncsiságból tennétek egy próbát a moddal, akkor innen tölthetitek le azt.

Ti hogy boldogultok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)