Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - van, aki kevesebb mint egy óra alatt játszotta végig

|

Keményen odatették magukat a speedrunnerek.

Hirdetés

A Sekiro: Shadows Die Twice végigjátszása játékstílusunk és ügyességünk függvényében nagyjából 15-20 órát ölel fel, ami játékidő tekintetében körülbelül a fele a Dark Souls trilógia epizódjainak vagy épp a Bloodborne-nak - persze akad, akinek ennyi idő ahhoz is kevés, hogy az első bossig eljusson. Akadnak azonban olyan elvetemült speedrunnerek, akik ezen idő töredéke alatt is képesek teljesíteni a játék kihívásait. 

Hirdetés

Egy danflesh111 néven futó Twitch streamer most például sikeresen lenyomja a játékot kevesebb mint egy óra alatt. Egészen pontosan 50 percre és 52 másodpercre volt szüksége ehhez a nem mindennapi menethez. Teljesen egyértelmű azonban, hogy danflesh111 rekordját hamarosan meg fogják javítani, jelenleg is rengeteg videós dolgozik azon, hogy egy még ennél is gyorsabb speedrunt sikerüljön összehozniuk. Addig is azonban egyelőre még danflesh111 a bajnok, akinek 50 perces végigjátszását ti is megnézhetitek. 

Nézd meg danflesh111 WR Any% Shura 50:52 RTA No Load című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nektek mennyi idő kellett a Sekiro végigjátszásához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)