Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - már most több mint százezren játszanak vele Steamen egyszerre

|

Jelenleg ez a platform negyedik legnépszerűbb játéka, maga mögé utasította a Rainbow Six: Siege-et és a GTA V-öt is.

Hirdetés

Valami óriási kell, hogy a top 3-at megbontsa: a Dota 2-vel a csúcson egymillió, a PUBG-vel 890 ezer, a CS: GO-val 640 ezer játékos játszott egyidőben az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

Ezekhez a számokhoz képest viszonylag szerény a Sekiro: Shadows Die Twice 125 ezres csúcsa, viszont a From Software újdonsága így is a negyedik-ötödik hely között ugrál, a Rainbow Six: Siege-dzsel cserélgetve helyét. Óriási teljesítmény ez egy teljes árú játéktól, pláne PC-n, a megjelenés hétvégéjén. Népszerűsége egyébként már csak azért sem meglepő, mert 2018 végén a Sekiro volt a legtöbb játékos által kívánságlistára tett játék a platformon.

Feltehetően más platformokon is jól megy majd, és az Activision nem fogja megbánni a beruházást, sőt, kedvet kaphat más, online mód és mikrotranzakciók nélküli játékok kiadásához is. Ti belevágtatok már, vagy vártok még vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)