Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - az új előzetes a sztoriról szól

|

A Sekiro: Shadows Die Twice legújabb trailere a főszereplő múltjáról regél.

Hirdetés

Sokban fog különbözni a Sekiro: Shadows Die Twice a FromSoftware előző játékaitól. Nem csupán a főszereplő fog beszélni, de azt is kihangsúlyozták a készítők, hogy a drámaibb történetmesélés a karakterekre és az egymáshoz fűződő kapcsolataikra koncentrál, amely másfajta narratívát kíván meg, mint a Dark Soulsok esetében láthattuk. 

Hirdetés

Meglehetősen sok még a kérdőjel a Sekiro történetével kapcsolatban, viszont a legújabb előzetesnek köszönhetően egy kicsivel többet megtudhatunk a játék főszereplőjéről, aki levágott végtagja miatt a félkarú farkas becenevet viseli (ennek köszönhetően hordhatja a többfunkciós protézist). A videó ízelítőt ad abból is, hogyan építenek a készítők a kapcsolatokra, például a bosszút felhasználva, de nem lőnénk le a lényeget, nézzétek csak: 

A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Instant vétel lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)