Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - könnyebben megérthetjük majd a sztoriját, mint a Dark Souls-ét

|

A játék rendezője mesélt egy kicsit a stúdió vadonatúj alkotásáról, pontosabban annak sztorijáról.

Hirdetés

Jövőre érkezik a Dark Souls széria fejlesztőinek új címe, a Sekiro: Shadows Die Twice, ami alapvetően eléggé hasonlít majd a From Software korábbi, nagy sikerű szériájához. A játék cselekményének szerkezetében viszont lesz némi változás.

Hirdetés

A Souls széria, illetve a Sekiro: Shadows Die Twice rendezője, Hidetaka Miyazaki a Polygonnak mesélte el, hogy a csapat miként oldotta meg a történetmesélést a készülő játékban. Miyazaki elmondta, hogy lesznek olyan töredékek és nyomok, amelyeket a játékosnak kell majd felfedeznie, tehát ebben hasonlít majd a Dark Souls játékokhoz. Ezúttal azonban fix főszereplője lesz a kalandnak, aki köré sokkal könnyebben építheti fel a történetet a FromSoftware, így pedig a játékosok is sokkal egyszerűbben megérthetik majd a cselekményt.

Ti elégedettek voltatok a Dark Souls részek történetmesélésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)