Hirdetés

Egyetlen kardcsapás nélkül győzték le a Sekiro: Shadows Die Twice utolsó főellenségét

|

Elég volt egy tárgy és három protézisfegyver a végső győzelemhez.

Hirdetés

Isshin, The Sword Saint még akkor is borzasztóan kemény ellenfél, ha az ember minden ismert trükköt, taktikát és eszközt bevet ellene. A Sekiro: Shadows Die Twice-ban megtalálható utolsó bosst most valaki mégis úgy győzte le, hogy egyszer sem használt kardot, egészen pontosan megszokott közelharci támadást ellene. 

Hirdetés

Nyilván azért jól jött a főhős kezében tartott penge, ha épp hárítani kellett, de lényegében sikerült úgy levernie egy "tricky_toy" néven futó tehetséges játékosnak Isshint, hogy kizárólag az ún. a prosthetic weaponöket, vagyis a játék során feloldható különféle protézisfegyvereket használta ellene. Szám szerint három ilyen protézist és egy extra tárgyat vett igénybe a három fázisból álló harc alatt. Hősünk rögtön az összecsapás elején aktiválta a Ceremonial Tanto nevű tárgyat, ami némileg lecsökkentette az életerejét, cserébe azonban extra Spirit Emblemekhez juttatta őt - ezek tulajdonképpen a prosthetic weaponök muníciói. 

Nézzétek meg az alábbi videót, ami az egész harcot bemutatja. Kevesebb mint három perc is elég volt a győzelemhez. 

Nektek sikerült már bármiféle módon legyőznötök Isshint? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)