Hirdetés

Semmi sem történt, mégis botrányba fulladt a The Sims 5 bejelentése

|

Sokan elégedetlenek voltak a Behind The Sims Summit eseménnyel, az Electronic Arts magyarázkodni kényszerült.

Hirdetés

Az EA nemrégiben megtartotta az első Behind The Sims Summit eseményt, amin nem kimondottan egyetlen játékra fókuszáltak, helyette az egész franchise a rivaldafénybe került: beszéltek a The Sims 4 ingyenessé válásáról, a jövőben érkező tartalmakról, és természetesen nem feledkeztek meg az egyelőre csak Project Rene kódnéven emlegetett, várhatóan évek múlva érkező, The Sims 5-ről sem. Ebben a cikkben össze is szedtünk nektek minden fontos tudnivalót.

Összességében egy jó hangulatú esemény volt, sokan azonban elégedetlenek voltak a szereplőkkel.

A The Sims játékok fejlesztésében fontos szerepet kap a közösség, a Maxis sokszor bevonja a munkálatokba az ismertebb The Sims alkotókat, nem volt ez másképp a Behind The Sims Summit során sem, a stream végeztével azonban többen felhívták a figyelmet arra, hogy az egész adás során egyetlen színes bőrű szereplő tartalomgyártó került csak képernyőre.

Hirdetés

Ő Springsims volt, akinek gratuláltak is a szerepléséhez, az esetet azonban sokan felháborítónak tartják.

Majd egy héttel a posztok megjelenése után, végre reagált a The Sims hivatalos Twitter-profilja. A bejegyzésükben leírták, hogy nagyon sajnálják, hogy a Behind The Sims Summit során nem sikerült megfelelően reprezentálniuk a közösségük rendkívüli sokszínűségét, és elmondták, hogy a jövőben jobban figyelnek majd a fekete Simmerek (The Sims tartalomgyártók, játékosok) szerepeltetésére is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)