Hirdetés

Semmiből érkezett horrorjáték tarolja le épp a Steamet

|

A kooperatív móka már lekörözte az Arkot, a Rustot és a Dead by Daylightot is.

Hirdetés

A Lethal Company egy kooperatív horrorjáték, amiben csapatban kell leszállnunk "elhagyatott" holdakra, és nyersanyagokat gyűjtögetnünk egy cégnek. Ha nem teljesítjük a kvótát, annak komoly következményei lesznek, de a meló maga sem veszélytelen: a cég emberi okkal cserélődnek rémisztő gyakorisággal.

Egy stílusos kis sci-fi kalandról van szó, ami most több tízezer játékost ragadott magával. Amikor a fejlesztő, Zeekerss elkezdte figyelni a számokat, még a 100 000-es játékosszám-csúcs átlépését ünnepelte. Mostanra ez a szám jóval nagyobb.

Hirdetés

A Lethal Company egyidejű játékosszáma az elmúlt 24 órában 123 117 volt, ami nem csak hogy lenyűgöző eredmény, de ezzel maga mögött is hagyta a Steam legnépszerűbb játékainak jelentős részét. A legtöbbek által pörgetett címek között a Lethal Company a cikk írásának pillanatában a 9. helyen ül. Ezzel még a Call of Duty-t is sikerült maga mögött hagynia.

A diadalmenet csak most kezdődött. Egyre több streamer és videós tartalomgyártó figyelt fel az indie kalandra, így kíváncsiak leszünk rá, hogy meddig jut majd a népszerűségi listán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)