Hirdetés

Kiderült, lesz-e cross-play a FIFA 21-ben

|

Hosszú ideje várunk már arra, hogy az EA egymásnak eressze a különböző platformok játékosait.

Hirdetés

Közeledik már a FIFA 21, ami PC mellett a jelenlegi, valamint a következő generációs konzolokra is elérhető lesz, tehát viszonylag sok platformon kergethetjük majd a virtuális labdát. Az idei epizódnak is fontos része lesz a többjátékos mód, ám az Electronic Arts valamilyen oknál fogva kihagy belőle egy egyre divatosabbá váló funkciót.

Hirdetés

A fejlesztők a Twitteren erősítették meg, hogy egyáltalán nem lesz cross-play a FIFA 21-ben, illetve a más-más generációs gépeken játszók sem csaphatnak majd össze egymással. Viszont lesz cross-progression, ami annyit takar, hogy átvihetjük a FIFA Ultimate Team-es PS4-ről PS5-re, valamint Xbox One-ról Xbox Series X-re.

Ti örülnétek, ha később mégis bekerülne a cross-play?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)