Hirdetés

Semmiképp se hagyja ki az idei QuakeCont az, aki már nagyon várja a Redfallt

|

Bőven szánnak majd a műsoridőből az Arkane játékának.

Hirdetés

Nincs már vészesen messze a Redfall megjelenése, hiszen az Arkane Austin  vámpíros lövöldéje valamikor 2023 elején fog megjelenni a Bethesda Softworks gondozásában. Eddig azonban nem láttunk túlzottan sokat magából a játékból, így akik már epekedve várják a Redfall startját, nagyon fognak örülni az idei QuakeConnak.

A Bethesda ugyanis bejelentette, hogy a 2022-es QuakeConon nem kevesebb mint 30 percen át pörög majd a játék. Erre egészen augusztus 18-ig kell várni. Aznap ugyanis hazai idő szerint este hét órakor indul a móka, kevesebb mint két héten belül tehát sokkal okosabbak leszünk a Redfall kapcsán.

Hirdetés

Nem sokkal a bevezető után 19:15-kor már indul is a 30 perces Redfall bemutató, tényleg nagy hangsúlyt fektet most erre a játékra az egész Bethesda csapat. Kíváncsian várjuk, mit tudnak majd mutatni, és mennyire nyűgözi le a közönséget a csapatalapú vámpírhentelés, ami valljuk be, koncepció szinten piszkosul jól hangzik.

A Redfallt még anno a 2021-es E3-on mutatta be az Xbox és a Bethesda. Megjelenése 2023 első félévében várható PC-re, valamint Xbox Series X és S konzolokra. A PlayStation ezúttal már értelemszerűen kimarad a buliból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)