Hirdetés

Már nem csak gyermekbarát játékok vannak a Nintendo Switchen

|

Nemrég mutatták meg a készítők egy színpadi prezentáció alkalmával a Senran Kagura című játék Switch-változatát, ami nem valószínű, hogy a Nintendo konzoljának fiatalabb közönségének szól.

Hirdetés

A japán játékosok sokkal kevésbé akadnak fent az irreálisan szép nők ábrázolásán, mint nyugati kollégáik, így a NieR: Automata ötletgazdája is szemrebbenés nélkül nyilatkozta, hogy azért így néz ki a játék főszereplője, mert szereti a szép lányokat. Így nem meglepő, hogy a Nintendo Switchre is érkezik egy, a hangsúlyt a domborulatokra helyező cím.

Hirdetés

A Shinobi Rifure: Senran Kagura lényege nem más, mint hogy nindzsalányokat masszírozunk, ahogy pedig az alábbi, a Switch bemutatásakor videón láthatjátok, a készítők rengeteget dolgoztak rajta, hogy a Joy-Con kontroller minél  hihetőbben adja vissza ezt az érzést.

Nemrég egy tokiói sajtókonferencián a játék ötletgazdája, Takaki Kenichiro meg is mutatta, mindez hogyan fog kinézni a gyakorlatban. És az a helyzet, hogy a masszázsalanyaink pózait látva nem valószínű, hogy ez az a játék, amivel kihasználnánk a Nintendo Switch azon tulajdonságát, hogy akár a metrón is játszhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)