Hirdetés

Serena - misztikus kalandjáték ingyen, magyarul

|

Elkészült a Senscape hátborzongató kalandjátékának fordítása, már magyarul is kutathatunk egy eltűnt feleség után.

Hirdetés

A rövid, ám meglehetősen nyomasztó légkörrel rendelkező Serena játékmenetében egy kísérteties történetet élhetünk át, immáron magyarul.

A Senscape point & click stílusú kalandjátékában egy férfit irányítunk, aki kétségbeesetten várja haza feleségét: nem tudja miért ment el, mikor és azt sem, hogy hová, ezért mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy választ találjunk a kérdései(nk)re. A helyzet igencsak depresszív, amit a mellékelt teaser remekül szemléltet:

A Serena lényegében egy groteszk szerelmeslevél a kalandjátékok híveinek, amelynek létrejöttében rengetegen segédkeztek, többek között az egykori Sierra legendás dizájnere, Josh Mandel is. A projekt teljesen ingyen tölthető a Steamről, a magyar feliratért pedig köszönet jár az AdventureGames csapatának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)