Hirdetés

Serial Cleaner - még több filmes pálya és rengeteg hulla a launch trailerben

|

PS4-re néhány nappal a többi platform előtt megérkezett a Serial Cleaner, így egy utolsó trailerrel már most megünnepelhetjük a bizarr lopakodós játék rajtját.

Hirdetés

Sokféle feladatunk volt már a különböző lopakodós játékokban, de a Serial Cleaner egy furcsán újszerű célt tűz ki elénk, hiszen brutális gyilkosságok helyszíneit kell feltakarítanunk anélkül, hogy lebuknánk. A vérfoltok suvickolását ma már el is kezdhetjük PS4-en, így befutott a launch trailer is.

Hirdetés

Ebben megnézhetjük, hogyan is működik a az egész, illetve azt is, milyen extrákkal vár a játék, ha egyszer végigvittük a sztorit. Lesznek például különböző nehezítések, mint a részeg mód, illetve lesz tíz titkos, különböző filmek által ihletett pálya is, amik közül egyet már korábban megmutatott a Serial Cleaner csapata. Igaz, ezúttal csak nagyon rövid villanásokat mutattak meg a többi feloldható szintből, úgyhogy nem egyszerű kitalálni, melyik mozikat dolgozzák fel a készítők. Az Xbox One-os és PC-s játékosoknak még három napot kell várnia a játékra, de 14-én ezeken a platformokon is indul a takarítás.

Nektek melyik a kedvenc lopakodós játékotok manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)