Hirdetés

Series 60-alapú vírusveszély

|

A F-Secure szóvivői arról tájékoztatták ma a világot, hogy egy komoly trójai vírussal kell szembenézniük a Series 60-ra épülő telefonok tulajdonosainak. A Doomboot nevű féreg amint rákerül a telefonra, rövid egy órán belül lemeríti annak akkumlátorát, majd amikor a készülék újra bekapcsol, akkor - bár a hardware sértetlen marad - minden adatot töröl arról. A finn cég szakértői ennek elkerülése érdekében azt javasolják minden felhasználónak, hogy csak minősített szoftvereket telepítsenek mobiltelefonjaikra, illetve használják a legújabb fejlesztésű, külön erre a platformra gyártott vírusítót. Akinél felmerül ilyen, vagy hasonló probléma, mindenképp telepítse ezt a praktikus kis programot.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)