Hirdetés

Serious Sam 3 - legyőzhetetlen skorpiót kapnak a kalózok

|

Érdekes büntetést szabtak ki a Serious Sam 3 fejlesztői azok számára, akik illegális forrásból szerzik be játékukat.

Hirdetés

Valljuk be, a legtöbb DRM inkább megkeseríti a becsületes játékosok életét, mintsem díjazná, hogy eredeti játékot vettek.

A Croteam viszont az idegesítő állandó online kapcsolatot igénylő másolásvédelem helyett másképp bünteti meg a munkájukat nem tisztelő egyéneket. Ahogy az alábbi videón is látható, a Serious Sam 3-ban hirtelen egy szupergyors, sérthetetlen skorpió jelenik meg a pályán, aki a csótányokhoz hasonlóan egy atomtámadást is túlélne, ha ez felbukkan, már futni sem érdemes. Ez követendő példa minden játékfejlesztő számára, ugyanis így azok a játékosok, akik csak kipróbálás céljából warezolnak beletekinthetnek a játékba, mielőtt megvásárolnák, de nem kapják azt az élményt, amiért mások fizettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)