Hirdetés

Idén már ne nagyon számítsunk a Serious Sam 4-re

|

Hiába vártak a rajongók egész évben, legkorábban talán csak jövőre érkezhet meg a folytatás.

Hirdetés

Az év elején, pontosabban februárban írtunk arról, hogy idén decemberben megjelenhet a nagy múlttal rendelkező Serious Sam széria legújabb felvonása, de nagyon úgy tűnik, hogy erre még várnunk kell.

Hirdetés

Egy, a Serious Sam VR: The Last Hope-ban fellelhető easter egg szerint most decemberben jelenhet meg a játéksorozat negyedik része, azonban a fejlesztők részéről semmilyen új részletet, trailert vagy akár csak egy nyilatkozatot sem kaptunk egész évben, ez pedig sajnos azt jelenti, hogy a Serious Sam 4 valószínűleg már nem fog megjelenni idén.

Viszont még nincs minden veszve, mert a Croteam valószínűleg már dolgozik a játékon, és decemberben akár be is jelenthetik azt, szóval kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Nektek melyik volt a kedvenc Serious Sam játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)