Hirdetés

Serious Sam 4: Planet Badass - érkezik a folytatás, az E3-on minden részletet megkapunk

|

Először még 2013-ban halhattunk a Serious Sam 4-ről, de szerencsére útközben nem sikkadt el a projekt.

Hirdetés

Croteam nemrégiben bejelentette, hogy Serious Sam 4: Planet Badass címmel elkészül a legendás Serious Sam sorozat folytatása, amihez rögtön egy teaser trailert is kaptunk. 

Hirdetés

Az említett rövid felvételen a főhőst láthatjuk, ahogy kedélyesen motorozik egy festői környezetben, szarvasok szökellnek, és szól a muzsika, majd hirtelen megjelenik a semmiből egy fejetlen ellenfél bombákkal a kezében. Pont ilyen őrült jeleneteket várunk majd el az új epizódtól.

A nagy leleplezésre a Reboot Develop nevezetű konferencián, Dubrovnikban került sor, ahol a Croteam társalapítója elmondta, a csapat az elmúlt hét évben ugyan hat játékot készített el, mégis mindenki azt kérdezte tőlük, hol van az új Serious Sam. A további részletekre most már viszont tényleg nem kell sokat várunk, ugyanis a Serious Sam 4: Planet Badass ott lesz a Devolver Digital E3-as konferenciáján. Remélhetőleg akkor egy megjelenési dátumot is kapunk. 

Ti várjátok a Serious Sam 4: Planet Badass érkezését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)