Hirdetés

Serious Sam HD és Garry's Mod hétvégi leárazás Steamen

|

Hétvégi akciók csábítanak vásárlásra Steamen, és a forint is egyre erősebb

Hirdetés

Itt a hétvége, lássuk mi másra lehet költeni mondjuk a Steamen a sörözésre megtakarított kis pénzecskénket!

Két olyan játék akad egyből, melyekért megérheti előkeresni bankkártyánkat. De ha valaki másét keressük meg, az még jobb! Egész hétvégén 75%-os kedvezménnyel, 3,74 és 4,99 eurós áron lehet megvásárolni a Serious Sam HD játékokat. Ezekért csomagban már csak 7,49 eurót kérnek, míg az eredeti játékokat is tartalmazó mindent bele Gold Edition is csak 10 euró. A másik nagy közönségkedvenc amit illik megfontolni, az a Garry's Mod. A Mac-en is játszható sandbox őrület most féláron, 3,99 euróért kapható. Jó hír, hogy a forint rég nem látott magasságokba, egészen 277-ig erősödött az euróval szemben. Ezzel tessék tehát szorozni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)