Hirdetés

Serious Sam HD: The Second Encounter - ingyenes lesz a többjátékos mód

|

A Croteam úgy döntött, hogy legendás játékának többjátékos módját ingyenesen játszhatóvá teszi.

Hirdetés

A Serious Sam HD: The Second Encounter az eredeti játék grafikailag felújított kiadása, ami közel egy éve jelent meg PC-re, az Xbox Live-ról pedig tavaly szeptember óta lehet beszerezni.

Május tizenötödikétől bárki belekóstolhat a játék által nyújtott többjátékos izgalmakba, ráadásul ezért egy fillért sem kell fizetnie. Akik letöltik, egyaránt kipróbálhatják magukat a versus és a survival módokban, ezek név szerint a Capture the Flag, a Deathmatch, a Team Dethmatch, a Instant Kill, a Last Man Standing, a My Burden, a Survival és a Team Survival. Nem tudni, hogy az ingyenessé tétel miért éri meg a Croteamnek, de minden bizonnyal így próbálnak minket ösztönözni, hogy a teljes játékot megvegyük. A Serious Sam HD: The Second Encounter legújabb DLC-je valószínűleg szintén május 15-én érkezik, a Legend of the Beast nevet viseli és három küldetést, három survival pályát, valamint három versus pályát tartalmaz. Az ára 4.99 dollár körül mozog majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)