Hirdetés

Doom Eternal olcsón - egy mod segít

|

Ha még nem tudtad beszerezni az új Doomot, akkor érdemes lehet újra elővenni a jó öreg Serious Samet.

Hirdetés

A Doom és a Serious Sam rokonlelkek, ha azt nézzük, hogy mindkettő egy fékevesztett akcióbomba. Egy modnak köszönhetően most az egyik tanult a másiktól, így a Doom számos eleme felbukkan a Croteam klasszikusában. A Serious DOOM címre keresztelt móka egyelőre csak demó verzióként érhető el, de már most lenyűgöző.

Hirdetés

A mod átveszi a 2016-os Doom minden fegyverét, és a plazmavetőt a Doom Eternalból. Emellett az összes, a 2016-os Doomban megjelent ellenfél felbukkan a pályákon, a jövőben pedig még több szörny érkezik majd az Eternal felhozatalából. Gyakorlatilag minden eszköz és borzalom felbukkan így a Serious Samben, és csak a pályák maradnak a régiek.

A telepítéséhez az első Serious Sam játékra lesz szükségetek. Ha ez megvan, akkor a Steam Workshopon keresztül már ki is próbálhatjátok az első verziót. Danny S és társai megígérték, hogy tovább dolgoznak majd a projekten, így kíváncsiak leszünk rá, hogy pár hónap múlva mit tud majd - ugyanakkor aki az Eternal élményére vágyik, kénytelen lesz arra lecsapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)