Hirdetés

Lehet már tudni, hogy mikor jön a Serious Sam 4?

|

Ha hihetünk a Serious Sam VR-játékban megtalált easter eggnek, a Serious Sam 4 még az idei év végén megjelenhet. Azért erre még ne emeljünk poharat, és a medvebőrt se készítsük, de pletykának jó lesz.

Hirdetés

Ugyan azt már egy ideje tudjuk, hogy a Talo Principle-lel kisebb kitérőt tévő Croteam visszatért a Serious Sam szériához és javában dolgoznak a negyedik részen, de a megjelenést illetően nem nagyon szolgáltak semmilyen infóval. Vagy legalábbis eddig nem vettük észre.

A show előtti teaserek alapján már tavaly is sokan azt hitték, hogy az E3-on kipróbálható lesz a számozott folytatás, ehelyett a VR-változatot vitték ki Los Angelesbe. Most pedig úgy tűnik, ebben a változatban találhatjuk meg a Serioes Sam 4 megjelenési dátumát is.

Sam fegyverének oldalán ugyanis hat dátum olvasható, amik közül az első öt az eddig megjelent Serious Sam játék és kiegészítő rajtjának idejét jelöli. Ez alapján nem kell Mensa-tagnak lennünk, hogy arra következtessünk, 2017. december 7-én valami fontos fog történni a Serious Sam széria szempontjából. Már ha nem húzza keresztül valami a Croteam terveit.

Mi reménykedünk, osztozzatok velünk ebben a szívmelengető érzésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)