Hirdetés

Session - késik az Xbox One verzió

|

A tervek szerint még idén be fog futni a játék, de az már biztos, hogy nem októberben.

Hirdetés

Aki arra vár, hogy konzolon nyúzhassa az új deszkás csodát, annak még a türelem nemes erényét kell gyakorolnia egy kicsit, mivel a Crea-ture Studios kénytelen volt eltolni az Xbox One-os verzió megjelenését. Az eredeti terv szerint idén októberben jött volna a játék a Microsoft konzoljára, de ez nem fog összejönni.

Hirdetés

A fejlesztők nem igazán magyarázták a helyzetet, egyszerűen annyit árultak, hogy több időre van szükségük a portoláshoz - amit egyébként nem is kell igazából bővebben részletezni, a félkész játékokat senki sem szereti. Olyan nagyon nem is terveznek késni a projekttel, mivel novemberben vagy legkésőbb december elején már szeretnék Xbox One-ra kiadni a Sessiont.

A Session egyébként egy új gördeszkás móka, ami PC-re már Early Access formában elérhető. Akit nagyon éget a vágy, az ott legalább kipróbálhatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)