Hirdetés

Session - hamarosan végre játszhatunk az új deszkás játékkal

|

Régóta nem hallottunk már felőle, de most előbújt a Skate szellemi örököse.

Hirdetés

Mivel az Electronic Arts nem szeret sem minket, sem a pénzt, és nem gondolja, hogy megérdemlünk egy Skate 4-et, a deszkás játékok kategóriájának rajongói közül páran felszívták magukat, és elhatározták, hogy átveszik az uralmat. A Skater XL tavaly december óta játszható korai hozzáféréssel, és azóta lassan fejlődik, viszont a Session nagyobbat durranhat.

Hirdetés

Miután az E3-tól távolmaradt, a fejlesztők most bejelentették, hogy szeptember 17-étől mind a PC-sek (a Steam Early Access keretében) mint az Xbox One-osok (az Xbox Game Preview-nak köszönhetően) kipróbálhatják a még félkész változatot. Az irányítás már nagyjából kész: a kontrollerek két analógjával külön-külön irányíthatjuk majd a két lábat, így kell végrehajtanunk a trükköket. Közben New York 1:1 arányú mása, elsősorban Manhattan déli részének utcáit járhatjuk. Trükkjeinket rögzíthetjük és megoszthatjuk majd a közösséggel.

Várhatóan 2020 elején fog megjelenni, nagyon szeretnénk már, hogy eljöjjön ez a pillanat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)