Hirdetés

Session - új deszkás játék jöhet PC-re

|

Ha már az EA nem folytatja a Skate sorozatot, a Creā-ture Studios kezébe vette a dolgokat.

Hirdetés

Két okból örülünk a Session bejelentésének: Egyrészt az EA nem mutat hajlandóságot arra, hogy folytassa a Skate sorozatot, másrészt nem volt még "deszkás szimulátor" PC-re - a Tony Hawk játékokat nagyon nagy jóindulattal sem lehet annak nevezni. 

Hirdetés

A Creā-ture Studios játéka nagyon hasonlít a Skate-ekre, de a csapatnak egyedi elképzelései vannak azzal kapcsolatban, mi tesz igazán jóvá egy ilyen játékot. Még nagyon a fejlesztés elején járnak, a Kickstarter kampányt csak november 14-én indítják el, úgyhogy amit az alábbi trailerben láttok, az még messze nem a végleges játék, csak a hangulatot mutatja be.

Ez pedig egy korábbi livestream a tesztelésről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)