Hirdetés

SETI 2, de most

|

Az Intel és a Tudományos Közösség rékkutatási programot jelentett be a tegnapi nap folyamán. Ezen program gyakorlatilag megegyezik a sokak által használt SETI programmal, mely az űrből származó rádiójelek számítását végzi. Az Intel féle Philanthropic Peer-to-Peer program nem az idegen civilizációk kutatását hivatott ellátni, hanem a földi betegségek, első sorban a rák és hasonló borzalmak gyógyszereit kutatja. Az eljárás célja, hogy a világban használt rengeteg gépet bevonják a munkába, így, mint egy szuperszámítógépként funkcionál a rendszer, és jóval gyorsabban (akár 3-5 évvel hamarabb) is találhatnak a betegségekre ellenszert. Akit érdekel a Windows-os kliens, az látogasson el erre a címre (www.intel.com/cure), és töltse le az alig 2MB-os programot. Egy rövid regisztrációs periódus után máris harcba lehet szállni a betegségek ellen! Ez saját érdekünk, ne feledjétek!!! FIGYELEM: Ahhoz, hogy a rendszer működhessék, jó, ha van internet hozzáférésed, hiszen a számolandó csomagokat mindenképpen le kell töltenie a gépnek...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)