Hirdetés

Settlers 7 - Steamen is elérhető az Uncharted Land Map Pack

|

Felkerült a Steamre és már tölthető is némi pénzmagért cserébe az első Settlers 7 DLC.

Hirdetés

A PC-exkluzív The Settlers 7: Paths to a Kingdom veterán kollégánk, TRf szerint messze azóta, hogy a széria maga mögött hagyta a 2D-s grafikát.



Akik még nem unják a banánt, helyesebben a telepesek pátyolgatását, ráadásul egy kevéske félretett pénzzel is rendelkeznek, azok esetleg látogassanak el a Steamre, s vegyék közelebbről is szemügyre az Uncharted Land Map Pack címre keresztelt DLC-t. A csomag három térképpel gazdagítja a The Settlers 7: Paths to a Kingdom kínálatát.



A Battle of Tanholmot két játékosra szabták, a Tempest of Taiga-t már négyre, míg a legizgalmasabbnak a háromszemélyes Fiery Chasm ígérkezik. A csomag ára 3,99 euró.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)