Hirdetés

Settlers Online - Bétára fel, hódítók!

|

Lehetünk elszegényedett nemesek vagy kalandvágyó konkvisztádorok, a lényeg az, hogy kedvenc böngészőnket beizzítva indulhat a játék.

Hirdetés

A Ubisoft gondozta Settlers cím dicső és régre nyúló múlttal rendelkezik, ezért a böngészőben, ingyenesen játszható Settlers Online a bejelentésétől számítva kitüntetett figyelmet követelt a játékosoktól és kritikusoktól egyaránt.

A játék elérkezett a felhasználók kedvenc időszakához, mikor felhőtlenül, ködösödő szemekkel tesztelhetjük az apróbb hibákat még felvonultató nyílt bétát. A körökre osztott Settlers Online-ban a már jól ismert és szeretett stratégiai szentháromságot kell űznünk, tehát nyersanyagok gyűjtögetése után építünk, majd harcolunk az utolsó emberig.



A nyílt bétában való részvételhez nem kell más, csak egy megbízható böngésző és villámgyors regisztráció a hivatalos honlapon. Sikeres hódítás ezen a linken kezdeményezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)