Hirdetés

Settlers VI: The Eastern Realm videóelőzetes

|

Még áprilisban jártunk utána, hogy mire kell számítanunk a Settlers VI kiegészítő kapcsán. Azóta persze teszteltünk is

Hirdetés

Az első, 1993-mas Settlers óta a sorozat enyhén szólva, úgymond hullámvasúton van. A jó részeket rendszeresen kevésbé élvezetesebb darabok követik, és ha őszinték akarunk lenni, akkor maga az alap a Settlers VI és a The Eastern Realm kieg is ez utóbbi közé tartozik. Szerintem, de mindenki döntse el maga. Sebaj, az élet megy tovább, az idő minden sebet begyógyít és hasonló okosságok.... A lényegre visszatérve, időrendileg célszerűbb lenne, ha a teljesség igényével előbb mindenki az áprilisi videóelőzetesünket tekintené meg, és csak azután vetné bele magát az online teszt gyönyöreibe. Fogadjátok szeretettel a The Settlers: Rise of an Empire - The Eastern Realm videóelőzetesét, áprilisi GSTV archívumunkból.

settlers-vi-gstv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)