Hirdetés

SEUM: Speedrunners From Hell - pokoli speedrun játék érkezik

|

Heavy metal zenével, pörgős játékmenettel és pokoli környezettel hívja fel magára a figyelmet a SEUM: Speedrunners From Hell, melynek demója hamarosan debütál.

Hirdetés

A Pine Studio fejlesztőcsapatának új játéka olyan klasszikusok elemeit vegyíti, mint a Quake 3, a Super Meat Boy és a Portal. A SEUM: Speedrunners From Hell egy FPS platformer, amiben heavy metal zenére kell minden ügyességünk latba vetni a gyors reflexeket igénylő pályák leküzdése során.

Feladatunk, hogy minél gyorsabban eljussunk a pálya egyik pontjából a másikba egyik kiszögellésről a másik ugrálva, tűzlabdákat lövöldözve, portálkapukat igénybe véve, megfordítva a gravitációt avagy visszatekerve az időt. A száz pályából tizet már a július 6-án megjelenő demóban alkalmunk lesz kipróbálni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)