Hirdetés

Seven: The Days Long Gone - ilyen lesz a harc

|

Újabb gameplay trailer érkezett a The Witcher 3 egykori fejlesztőinek újdonságához, a Seven: The Days Long Gone-hoz, amely egy különleges stílusú, izometrikus nézetű szerepjáték lesz.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt néhány kivált fejlesztőjéből alakult Fool's Theory és a Kholatot jegyző IMGN.PRO egy poszt-apokaliptikus világban játszódó, nyitott szerepjátékot tárnak elénk hamarosan, amelynek középpontjában a lopakodás lesz, hiszen egy profi mestertolvaj a főszereplő. 

Hirdetés

A Seven: The Days Long Gone legutóbbi videójában a mozgáskultúrát nézhettük meg közelebbről, az alábbi kedvcsináló viszont azt mutatja be, hogy mi van akkor, ha az óvatoskodás csődöt mond és küzdelemre kerül sor. Temérdek lehetőségünk lesz rá, hogy szembeszálljunk ellenfeleinkkel, a környezetet pedig a karakter fürgeségének és sokoldalúságának köszönhetően bármikor az előnyünkre fordíthatjuk. 

A játékban mindig mindent megoldhatunk többféle módon, beleértve a lopakodást is, amelyről pár napja mutatott egy rövid ízelítőt a stúdió: 

Seven: The Days Long Gone megjelenése december 1-én várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)