Hirdetés

Seven: The Days Long Gone - mozgásban a The Witcher 3 egykori fejlesztőinek újdonsága

|

Néhányan azok közül, akik korábban Ríviai Geralt kalandjain dolgoztak új stúdiót alapítottak. Első játékuk, a Seven: The Days Long Gone egy 3D-s, izometrikus nézetű szerepjáték lesz, amelyhez most kaptunk egy gameplay videót a Miracle of Sound zenéjével.

Hirdetés

Talán emlékeztek még rá, hogy a The Witcher 3 néhány kivált fejlesztőjéből alakult Fool's Theory és a Kholatot is készítő IMGN.PRO egy posztapokaliptikus szerepjátékon ügyködik, amelyet elmondásuk szerint nem kisebb klasszikus, mint a Thief inspirált. 

A Seven: The Days Long Gone egy 3D-s izometrikus szerepjáték, amelyben egy mestertolvaj bőrébe bújva fedezhetünk fel a Vetrall Birodalom részének számító Peh szigetet, egy nemlineáris, sandbox világot, ráadásul nem csak a földön járva! A játék egyik rendszerének köszönhetően állítólag minden eddiginél élvezetesebb lesz a magas építményekre való feljutás és az azokon való manőverezés. A fejlesztők pár napja megmutatták a projekt első gameplay trailerét és a hivatalos főcímzenét együtt, amit a zseniális, videojátékokhoz, filmekhez és sorozatokhoz is komponáló Miracle of Sound készített Marcin Przybyłowicz zeneszerzővel együttműködve, aki a Seven soundtrack albumárt felel (ahogy tette azt a The Witcher 3 esetében is).

A Seven: The Days Long Gone alatt Unreal Engine 4 fut és várhatóan PC-re jelenik meg, de még nem tudni, hogy pontosan mikor. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)