Hirdetés

Seven: The Days Long Gone - hamarosan érkezik az ex-The Witcher 3 fejlesztők játéka

|

Végre megtudtuk, hogy mikor vehetjük kézbe a The Witcher 3 egykori fejlesztőinek legújabb alkotását.

Hirdetés

Már eltelt néhány hónap, mióta legutóbb írtunk a Witcher-sorozat egykori fejlesztőinek legújabb játékáról, viszont most végre megtudtuk, hogy pontosan mikor is fog megjelenni a Seven: The Days Long Gone.

Hirdetés

A fejlesztést Jakub Rokosz vezényli le, aki ugye a The Witcher 3 senior quest dizájnere volt. Maga a játék egy poszt-apokaliptikus világban játszódó, nyitott szerepjáték lesz, ami elég erősen támaszkodik majd a lopakodásra, ugyanis a történet szerint egy mestertolvaj szerepében kell majd jobbá tennünk vagy megkeserítenünk Peh lakóinak életét.

Most végre kiderült, hogy a Seven: The Days Long Gone megjelenése december 1-én várható, kizárólag PC-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)